19-20 września 2017 r. w Pyskowicach odbędzie się XVII edycja Dni Otwartych firmy Polmarkus.

Niezmiennie od lat ambicją organizatora jest zaprezentowanie odwiedzającym najnowszych trendów, technologii i rozwiązań dedykowanych dla piekarni, cukierni, lodziarni, kawiarni i gastronomii. Tegoroczna edycja będzie rekordowa pod względem zaplanowanych pokazów, prezentacji i prelekcji. W czasie dwóch dni, ponad 80 wystawców zaprezentuje się na niemal 3000 m2 powierzchni wystawienniczej, prowadząc liczne degustacje i pokazy.

Rekordowo długa będzie również lista gości specjalnych, którzy zaprezentują się w czasie Dni Otwartych. Francesca Speranza, Cristiano Cremaschi, Luca Bernardini czy Bruno Buletti to tylko niektórzy mistrzowie cukierniczy, których pokazy będzie można oglądać w Pyskowicach. W programie wydarzenia bardzo wiele miejsca poświęcono na prezentacje najnowszych trendów piekarniczych. Zaprezentowane zostaną nowe receptury i propozycje na rozszerzenie oferty punktów piekarniczo-cukierniczych. Zwieńczeniem całości będą premiery nowych mieszanek funkcjonalnych, które doskonale wpisują się w panującą modę na zdrowe odżywianie. Nie zabraknie oczywiście rozbudowanej strefy, w której zaprezentują się producenci maszyn i urządzeń. Już dziś wiadomo, że pokazane zostaną nowości, które do tej pory nie były w Polsce prezentowane.

Dni Otwarte odbywają się 19-20.09.2017, od 10 do 16.

Wstęp na Dni Otwarte jest darmowy, żeby odebrać swoje zaproszenie organizatorzy proszą o kontakt: tel. 32 301 91 00, e-mail: handel@polmarkus.com.pl, Pyskowice, ul. Wyszyńskiego 62.

Źródło i fot: Polmarkus