Planujesz otwarcie lodziarni? Chciałbyś poszerzyć wiedzę na temat światowych trendów? 20-23 listopada 2017 r. w Słupsku odbędzie się szkolenie „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – Poznaj tajniki włoskich Mistrzów”.

Firma Vegagastro zaprasza na cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych pt. „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – Poznaj tajniki włoskich Mistrzów”, które odbędą się 20-23 listopada 2017 r. w Słupsku. Szkolenia poprowadzą mistrzowie lodziarstwa – Giacomo Schiavon i Matteo Casone. Wiadomości zgromadzone podczas warsztatów w dużym stopniu przyczynią się nie tylko do zachwytu obecnych klientów, ale też pozwolą pozyskać nowych. Jest to niepowtarzalna okazja, aby poznać tajniki sztuki lodziarskiej z wykorzystaniem najnowszych technologii w maszynach produkcyjnych, poznać nowe możliwości i uszczknąć szczyptę wiedzy od najlepszych.

Źródło i fot. Vegagastro