27 października 2016 r. w siedzibie firmy Primulator Polska w Łodzi odbył się pokaz cukierniczy Alexandre’a Bordeaux, szefa Chocolate Academy w Wieze w Belgii.

27 października 2016 r. w siedzibie firmy Primulator Polska w Łodzi odbył się pokaz cukierniczy Alexandre’a Bordeaux, szefa Chocolate Academy w Wieze w Belgii. Ukończył on Ceria-Ipiat w Brukseli, a doświadczenie zdobywał w renomowanych piekarniach i hotelach w Belgii, USA, Włoszech, Japonii, Egipcie i Wielkiej Brytanii. Znawstwo Alexandre'a dotyczy głównie wypieków i deserów. Spotkanie w Łodzi poświęcone było tematyce receptur świątecznych. Bordeaux zaprezentował m.in. torcik Christmas Cherry Moon, składający się z: kruchych ciastek Linzer z nibsami kakaowymi, chrupiącego orzechowego fondantu, gładkiego ganaszu Sao Tome, żurawinowo-wiśniowego Compotée, kasztanowo-waniliowego Chantilly i glasażu Cherry Moon. Organizatorem wydarzenia były firmy: Callebaut Polska, Primulator i Tom-Gast.

Źródło i fot.: Callebaut Polska


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij