25 marca 2017 r. na uroczystym bankiecie dla wystawców SweetTARGów redakcja "Cukiernictwa i Piekarstwa" już po raz trzeci wręczyła nagrody "Innowacyjność dla rzemiosła".

W 2017 roku wyróżnienia "Innowacyjność dla rzemiosła" otrzymały firmy:

FRIESLANDCAMPINA – za markę Debic, pod którą wyprodukowano masło do ciasta francuskiego oraz unikatowe masło odwodnione do produkcji lodów rzemieślniczych, w obu przypadkach przekłada się to na wyższą jakość produktów.

SEMPRE GROUP – za propagowanie wśród rzemieślników skutecznego łączenia doskonałych smaków deserów z ich nowymi, innowacyjnymi kształtami i formami.

CREAM PROFESJONALNE TECHNOLOGIE SPOŻYWCZE – za wprowadzanie do rzemiosła postępu technicznego w zakresie wałkowaczek i dzielarko-zaokrąglarek, przez co praca w zakładzie staje się łatwiejsza, a jej rezultaty są jakościowo lepsze.

Fot. Redakcja


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij