Credin Polska po raz kolejny zaprasza klientów z branży cukierniczej i piekarniczej do Sobótki, gdzie 5 i 6 września 2017 r. organizuje Credi Cookies Sensation.

 

Podobnie jak w ubiegłym roku, wydarzenie odbywa się pod hasłem „Chlebem i Winem”, a jego głównym punktem są prezentacje nowości piekarniczych w ofercie Credin. Pierwszą z nich jest pieczywo Jaglove na bazie polskiego Super Foods – kaszy jaglanej. Jest to lekkie pieczywo będące źródłem białka oraz mające niską zawartość tłuszczów nasyconych. Kolejną nowością jest Focaccia, czyli tradycyjne, puszyste pieczywo włoskie z aromatycznymi dodatkami. Ostatnią nowością są produkty bezglutenowe: Gluten-Free Baguette Mix przeznaczony do wyrobu pieczywa jasnego oraz Gluten-Free Softkernel do ciemnego pieczywa ziarnistego.

Live show i trendy produktowe

Credin nie zapomina także o branży cukierniczej, dla której przygotowano szereg nowych konceptów jesienno-zimowych, w tym m.in. opartych na mieszance Czystoziarnisty Whole & Pure cechującej się wyjątkowymi cechami odżywczymi. Poza prezentacją produktów podczas Chlebem i Winem odbywa się także Live Show z udziałem Beaty Śniechowskiej – zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef, oraz wykłady o trendach produktowych. Ponadto w czasie całego wydarzenia nie zabraknie wystawców wiodących producentów z branży piekarskiej i cukierniczej.

Źródło: Credin Polska


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij