Seminaria lodziarskie - Cukiernictwo i Piekarstwo

Wielkimi krokami zbliża się sezon lodziarski. Wobec tego zapraszamy na seminaria lodziarskie organizowane przez firmę Savpol.

W marcu firma Savpol, już po raz kolejny, zaprasza na seminaria lodziarskie. Głównym celem organizacji spotkań jest przeniesienie na krajowy rynek światowych trendów lodziarskich, zaprezentowanych głównie na włoskich targach SIGEP odbywających się w Rimini.

Podczas spotkań zorganizowanych przez Savpol i Partnerów (firmy: Fabbri 1905, Valmar Gobal, Miran Ice Cones, Coldelite, ICB Tecnologie, Callebaut, Comprital oraz Malongo) będzie można zobaczyć pracę maszyn niezbędnych w każdej lodziarni oraz poznać nowości produktowe i spróbować przygotowanych na miejscu wyrobów – deserów, lodów, czekolad, a także świeżo zaparzonej kawy Malongo.

Seminaria odbędą się w aż siedmiu miastach (6 marca w Gdańsku, 7 marca w Grudziądzu, 8 marca w Poznaniu, 12 marca we Wrocławiu, 13 marca w Czeladzi, 15 marca w Krakowie i 16 marca w Rzeszowie).

Więcej informacji na: www.savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2018

Źródło i fot. Przedsiębiorstwo SAVPOL

 

 


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij