Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował Przegląd Piekarski i Cukierniczy. Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Rengo to termostabilne nadzienia Lauretta w nowym opakowaniu (1 kg), w formie rękawa cukierniczego z wymiennymi tylkami. Po otwarciu rękaw jest od razu gotowy do użycia. Dzięki Rengo można np. nadziewać, wypełniać, dekorować wypieki czy desery. Dostępnych jest kilkanaście smaków kremowych i owocowych, w tym także glazura typu mirror.

Więcej informacji na: www.lauretta.eu/rekawrengo

Źródło i fot.: Kandy

 

 

 


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij