Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w naukowej konferencji pt. "Kulinaria w kształtowaniu produktu turystycznego", która odbędzie się 17 kwietnia br. w Kampusie Grupy Uczelni Vistula, w Warszawie przy ul. Stokłosy 3 (aula 4).

Celem konferencji jest integracja środowiska naukowców zajmujących się tematyką produktu turystycznego o charakterze kulinarnym, przedstawienie współczesnych poglądów na temat stanu i perspektyw rozwoju turystyki kulinarnej, zaprezentowanie zagadnień teoretycznych, możliwości i ograniczeń w warunkach polskich oraz zwrócenie uwagi na dobre praktyki z zagranicy. Konferencja będzie także okazją do spotkania się i zaprezentowania potencjału rozwoju turystyki kulinarnej w Polsce.

Zagadnienia:

  1. Miejsce kulinariów w turystyce

  2. Kulturowa wartość kulinarnego produktu turystycznego

  3. Obiekt hotelarski na szlaku kulinarnym

  4. Przykłady produktów

  5. Tworzenie innowacyjnych produktów turystycznych

  6. Organizacja i zarządzanie szlakiem kulinarnym

  7. Turystyka kulinarna w Polsce i na świecie

  8. Produkt turystyczny jako wydarzenie

Źródło: Komitet Organizacyjny Konferencji

Fot.: Thinkstock


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij