17 marca 2018 r. na uroczystym bankiecie dla wystawców Sweettargów redakcja „Cukiernictwa i Piekarstwa” już po raz czwarty wręczyła nagrody „Innowacyjność dla rzemiosła”. Celem plebiscytu jest wyróżnienie firm wspierających rzemieślniczą produkcję.

W 2018 roku wyróżnienia otrzymały firmy:

  • COMPRITAL POLSKA: Za liczne pokazy i warsztaty  szkoleniowe z udziałem mistrzów lodziarskich z najwyższej, światowej półki, które zawsze cieszyły się zainteresowaniem ze strony naszych rzemieślników i przyczyniły się do podniesienia poziomu jakości ich działalności. Nagrodę odebrała Ewa Krasoń, wiceprezes firmy Comprital Polska Sp. z o. o.
  • WIESHEU POLSKA: Za upowszechnienie programu sklepowych pieców piekarskich, co przybliżyło rzemiosło piekarnicze do konsumentów, zgodnie z ideą wypieku na oczach kupujących. Nagrodę odebrał Przemysław Zapotoczny, dyrektor zarządzający firmy Wiesheu Polska Sp. z o.o.
  • WINKLER WACHTEL POLSKA: Za działania zmierzające w sposób systemowy do ułatwienia pracy piekarzy poprzez automatykę procesów produkcyjnych, rozwiązania w zakresie pieców piekarskich oraz systemów chłodzenia oraz odroczonego garowania. Nagrodę odebrał Stefan Kutska, prezes firmy Winkler Wachtel Polska Sp. z o.o.

Fot. Sweettargi

 


W związku z wejściem w dniu 25 maja 2018 roku nowych przepisów w zakresie ochrony danych osobowych (RODO), chcemy poinformować Cię o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania Twoich danych osobowych. Prosimy abyś zapoznał się z informacją na temat Administratora danych osobowych, celu i zakresu przetwarzania danych oraz poznał swoje uprawnienia. W tym celu przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółową informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.
Wszelkie informacje znajdziesz tutaj.
Zachęcamy również do zapoznania się z naszą nową Polityką Prywatności.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych pod adresem iodo@elamed.pl

Zamknij